Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Gigi Becali a ieşit la atac şi i-a răspuns lui Marius Lăcătuş: ”Dacă am furat Steaua, de ce nu e penal?”

FCSB Publicat pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21095399/1/gigi-becali.jpg

Marius Lăcătuş, un mare susţinător al CSA Steaua în războiul juridic pentru palmares cu FCSB, este de părere că majoritatea suporterilor vor trece de partea Stelei când va reuşi să promoveze.

”Fiara” a spus că fanii roş-albaştrilor sunt alături de echipa patronată de Gigi Becali pentru simplul motiv că evoluează în Superligă, în cupele europene şi jucătorii ajung în lotul echipei naţionale. Astfel, Lăcătuş susţine că în momentul în care CSA Steaua va promova, raportul fanilor va fi inversat.

Gigi Becali a avut o replică acidă pentru Marius Lăcătuş. Omul de afaceri nu crede că suporterii vor trece de partea Stelei, iar raportul va fi în continuare unul în favoarea roş-albaştrilor.

"Cum să se împartă? Cât are Ghencea, 31.000? 29.000 cu 2.000. Aşa e. Dar n-o să-i vedeţi niciodată. Rămâne dorinţa de a juca acolo, dar dacă v-am spus că toate sunt de-a îndoaselea... A promis Ciolacu, am avut încredere în el, dar n-a făcut. Nu mă mai enervez. Asta e situaţia.

Cum adică dai 20 de milioane, iei o echipă, după 25 de ani vin unii şi zic că am furat-o. Păi au semnat 10 generali, colonei, miniştri. Cum? Dacă am furat-o, de ce nu e penal? Le-am plătit şi chirie şi m-a costat impozitul la stat pe clădire vreo doua milioane de euro", a spus Gigi Becali, în cadrul unui interviu oferit la locuinţa sa din Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele