Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Gigi Becali, despre posibilul transfer a lui Juan Bauza la FCSB. ”E unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Liga 1”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20805168/3/dd23.jpg

Gigi Becali a vorbit despre Juan Bauza şi a dezvăluit că îl doreşte la FCSB, dar nu crede că Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova e dispus să îşi cedeze vedeta.

Finanţatorul lui FCSB a recunoscut că mijlocaşul despre care vorbea la conferinţa de prezentare a lui Bogdan Rusu şi a lui David Miculescu este chiar Bauza, vedeta lui FCU Craiova.

Becali consideră că argentinianul este unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din SuperLigă, dar nu vede posibil un transfer în viitorul apropiat deoarece Mititelu nu pare dispus să îl cedeze pe Bauza.

”Tată, am zis şi eu aşa de ochii lumii, că nu vreau să spun despre ce jucător este vorba la conferinţa aia de presă, că mi-l atacă aia de la CFR cu vreo ofertă. Nu e adevărat! Staţi liniştiţi că dacă vreau eu să iau vreun jucător nu are cum să îmi ia mie CFR-ul. Aţi văzut cu Dawa, nu? Pac! I l-am luat ălora de sub nas.

Dar la Bauza este o altă chestie. Eu nu zic că băiatul nu face de la 1 milion de euro în sus, face că e bun. Dar indiferent de preţ nu mi-l dă mie Mititelu. I s-a pus pata pe mine şi nu vrea ăla să mai facă afaceri cu mine.

Nu îmi dă mie Mititelu jucători că omul vrea iar să îşi facă echipă bună. Bauza e unul dintre cei mai buni mijlocaşi ofensivi din Liga 1. Şi ăştia ai mei din club îl plac, dar acum am văzut că el s-a accidentat şi oricum e greu să îl transfer de la Mititelu. A avut noroc că l-a ochit el primul”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele