Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice

Gigi Becali îl recomandă pe Mohammad Murad la Dinamo sau la Petrolul: ”Inima lui e românească!”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 20 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20825576/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Mohammad Murad, omul de afaceri în vârstă de 55 de ani cu o avere aproximată la 150 de milioane de euro, este interesat să intre în fotbalul românesc, deşi domeniul nu a stârnit interesul milionarilor în ultimii ani.

Murad, cunoscut în principal pentru investiţiile în turism şi în industria hotelieră, poartă negocieri pentru preluarea lui Dinamo, însă şi nou-promovata Petrolul se numără mai nou printre opţiunile sale de luat în calcul.

Reputaţia sa foarte bună este confirmată inclusiv de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a afirmat despre Mohammad Murad că va fi un mare câştig pentru Dinamo sau Petrolul, deoarece este un om cu bani, de onoare.

”Hai să spun ce cred eu. Mohammad Murad vorbeşte româneşte, e prieten cu noi, îl cunoaştem. Petrolul e o echipă cu tradiţie, nu poţi să o dai la un străin, deşi el e un străin pe care l-aş considera român.

Mohammad Murad face excepţie. Părerea mea e că el chiar trebuie să facă. El chiar e român. Are copii români, stă în România, face o excepţie.

Îl cunosc de mulţi ani, de 30 de ani, am vechi prieteni cu el, e român. Inima lui e românească. Nu mai are treabă cu Libanul el.

(n.r.- la Dinamo sau Petrolul?) Părerea mea e că oricare ar vrea el şi să accepte. Are şi bani şi e şi om de onoare.”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele