adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor” 

VIDEO EXCLUSIV | George Puşcaş, tot mai criticat după atitudinea de la meciul cu Bosnia: ”Băi, copile, te bucuri că ai dat două goluri cu echipa a doua a lor”
Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?” Adrian Mititelu recunoaşte că ”a preluat modelul Gigi Becali”:”Toţi patronii... Credeţi că eu nu mă bag peste antrenori?”
Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize Michelle Kwan, medaliată olimpică la patinaj artistic, a fost numită ambasadorul SUA în Belize
Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga Bayern - Leverkusen, vineri, de la 21.30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Bavarezii nu au mai câştigat de 4 meciuri în Bundesliga
VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă VIDEO | U. Craiova – FC Voluntari, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Oltenii vor a doua victorie la rând în SuperLigă
Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore Pauza s-a terminat! Formula 1 revine pe Prima Sport cu Marele Premiu de la Singapore

Gigi Becali îl recomandă pe Mohammad Murad la Dinamo sau la Petrolul: ”Inima lui e românească!”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 20 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20825576/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Mohammad Murad, omul de afaceri în vârstă de 55 de ani cu o avere aproximată la 150 de milioane de euro, este interesat să intre în fotbalul românesc, deşi domeniul nu a stârnit interesul milionarilor în ultimii ani.

Murad, cunoscut în principal pentru investiţiile în turism şi în industria hotelieră, poartă negocieri pentru preluarea lui Dinamo, însă şi nou-promovata Petrolul se numără mai nou printre opţiunile sale de luat în calcul.

Reputaţia sa foarte bună este confirmată inclusiv de Gigi Becali. Patronul de la FCSB a afirmat despre Mohammad Murad că va fi un mare câştig pentru Dinamo sau Petrolul, deoarece este un om cu bani, de onoare.

”Hai să spun ce cred eu. Mohammad Murad vorbeşte româneşte, e prieten cu noi, îl cunoaştem. Petrolul e o echipă cu tradiţie, nu poţi să o dai la un străin, deşi el e un străin pe care l-aş considera român.

Mohammad Murad face excepţie. Părerea mea e că el chiar trebuie să facă. El chiar e român. Are copii români, stă în România, face o excepţie.

Îl cunosc de mulţi ani, de 30 de ani, am vechi prieteni cu el, e român. Inima lui e românească. Nu mai are treabă cu Libanul el.

(n.r.- la Dinamo sau Petrolul?) Părerea mea e că oricare ar vrea el şi să accepte. Are şi bani şi e şi om de onoare.”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele