Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Gigi Becali, înţepătură pentru Rapid. Reacţie nervoasă a patronului de la FCSB: ”Dau 3 milioane pe tot clubul”

FCSB Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20813710/1/img-6771-copy.jpg

Gigi Becali a răspuns pe un ton ironic după ce Adrian Mutu a anunţat că a vrut să îi aducă la Rapid pe Florinel Coman şi pe Darius Olaru de la FCSB. Patronul vicecampioanei României a fost destul de deranjat de reacţia ”Briliantului” şi l-a atacat, subtil, chiar şi pe omologul său din Giuleşti, Dan Şucu.

Becali a declarat că Rapid nu are bani pentru cei doi, nefiind dispus să-i cedeze pentru o sumă mai mică de 5 milioane de euro fiecare. Mai în glumă, mai în serios, Becali a precizat că poate să cumpere clubul Rapid, care, dacă ne uităm la clasamentul din SuperLiga României, în acest moment este, totuşi, peste FCSB.

Prostii, vorbesc aiurea! Doar atât spun: niciodată nu o să poată Şucu să cumpere de la mine. Poate eu de la el! Să-mi dea 3 milioane de euro pentru Coman şi Olaru? Aşa zic şi eu că dau eu 3 milioane pe tot Rapidul! De fapt, 10 euro! 

Rapidul nu va călca niciodată pe urmele mele! Au fost în faliment, acum îşi dau aere? Şucu trebuie să mănânce multă pâine pentru a putea cumpăra de la mine”, a spus Gigi Becali.

Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare şi iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. 

Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă! Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura.

Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se mai nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane.  Vând şi la Craiova, vând şi la CFR. Dar la preţul pe care-l cer. Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?
”, a declarat Gigi Becali la ProArena.

Rapid, contract prelungit pentru Adi Mutu

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, al cărui contract era scadent în vara lui 2023, a semnat prelungirea acestuia până în 2025!

”Mă bucur mult pentru acest moment. Este un vot de încredere din partea clubului, pe care îl tratez cu maximă seriozitate şi responsabilitate! Hai, Rapid!”, a spus Adi Mutu pentru fcrapid.ro.

Fostul atacant al naţionalei României a venit la Rapid în luna martie, timp în care a condus echipa în 14 meciuri.

Bilanţul giuleştenilor cu Adi Mutu pe bancă este unul pozitiv, cu 10 victorii, o remiză şi trei înfrângeri, golaveraj 28-9.

Prima partidă cu Adi Mutu la cârmă datează din 5 martie 2022, atunci când Rapid a învins Academica Clinceni, cu 1-0, prin golul marcat de Rareş Ilie. 

În startul acestui sezon, Rapid a obţinut 9 puncte din patru partide, învingând FCSB (2-0), Universitatea Craiova (1-0) şi FC Argeş (2-1).

Singura înfrângere din actuala stagiune a venit în prima etapă, 0-1, la Cluj-Napoca, cu CFR, atunci când Rapid a ratat un penalty în prelungirile partidei.

De-a lungul carierei de antrenor, Adrian Mutu a mai condus FC Voluntari, Al Wahda U21, România U21 şi FC ”U” Craiova.

Ca jucător, cel poreclit ”Il Fenomeno”, a evoluat pentru FC Argeş, Dinamo Bucureşti, Internazionale Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea Londra, Juventus Torino, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploieşti, Pune City şi ASA Târgu Mureş.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele