Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Gigi Becali, la cuţite cu George Simion din cauza ”războiului” dintre FCSB şi CSA Steaua: ”Nu mai mănâncă brânză!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20824914/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-1.jpg

Gigi Becali, patronul vicecampioanei FCSB, a fost puternic deranjat de afirmaţiile copreşedintelui AUR, George Simion, în privinţa conflictului identitar dintre echipa sa şi CSA Steaua asupra palmaresului celei mai galonate echipe din România.

Aflat într-o relaţie de prietenie cu Simion, Becali anunţase, recent, că îi va oferi deputatului cadou de nuntă două tone de brânză, estimate la 10.000 de euro. Latifundiarul a spus, iniţial, că dacă George Simion a declarat că FCSB nu este Steaua, atunci va renunţa la intenţia sa referitoare la dar. Ulterior, finanţatorul ”roş-albaştrilor” şi-a păstrat dorinţa, deoarece politicianul îşi arătase simpatia faţă de CSA Steaua înainte să îl cunoască pe Gigi Becali.

Becali vrea ca Simion să îi prezinte scuze

Totuşi, omul cu banii de la FCSB aşteaptă să primească scuze din partea lui George Simion pentru a-şi păstra relaţia de prietenie cu acesta.

”Aşa a zis, că FCSB nu e Steaua? Când a zis (n.r. – George Simion) aşa ceva? Imediat… Trimite-mi, să văd unde e şi la revedere brânza. Îl anunţ din timp, dacă a zis aşa, nu mai mănâncă brânză. Eu nu cred, tu arată-mi. Când a declarat? Dacă a declarat acum… dacă a făcut-o când nu mă cunoştea, asta era. În 2020? El nu mă cunoştea pe mine, deci rămâne cu brânza.

O să am o discuţie cu el, să văd ce spune. Dacă o să îşi ceară iertare, o să înţeleg, omul mai greşeşte. Dacă continuă să fie orgolios, am terminat prietenia cu el. Înseamnă că nu e o prietenie curată. Mai ales că el, înainte să facă partidul, a venit la mine Claudiu Târziu, să mă facă vicepreşedinte. Păi, mă faceţi vicepreşedinte? Să mă faceţi şef peste voi doi amândoi! Partidul nici nu era pe vremea aia. Erau pe Facebook.”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Cu mai bine de un an şi jumătate în urmă, Simion afirmase răspicat că Steaua a murit pentru el atunci când a fost cumpărată de Gigi Becali.

”Steaua a murit când a luat-o Becali. În sufletul meu, Steaua e aceea a lui Duckadam şi Lăcătuş. Pentru mine, Steaua nu mai există în nicio formă. De prin 2002-2003 n-am mai ţinut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune şi ataşament.”, spunea George Simion, în decembrie 2020, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele