adplus-dvertising
Ultima oră
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!

Gigi Becali pariază pe doi jucători de la FCSB în meciul cu Bosnia: "Dacă ei nu câştigă meciul ăsta, nu mai vorbesc!"

Echipa nationala Publicat pe 26 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870307/1/ba.jpg


Gigi Becali are încredere deplină în Darius Olaru şi Andrei Cordea şi crede că cei doi mijlocaşi ai FCSB-ului vor decide meciul cu Bosnia, dacă Edward Iordănescu îi va folosi din primul minut.
 
Doi dintre cei mai buni jucători ai echipei lui Nicolae Dică în sezonul 2022/2023, Olaru şi Cordea sunt aşteptaţi să facă diferenţa şi pentru echipa naţională. Cum niciunul nu a început din primul minut partida de la Helsinki, 1-1 cu Finlanda, e de aşteptat ca selecţionerul Edward Iordănescu să apeleze la serviciile lor, iar Gigi Becali face un pariu îndrăzneţ şi anunţă că cei doi FCSB-işti vor ieşi în evidenţă contra câştigătoarei grupei din Liga Naţiunilor:
 
"Dacă nu câştigăm meciul, iar ei sunt pe teren, Olaru şi Cordea, pe mine nu mă mai sunaţi, că nu mai vorbesc niciodată. Ăştia sunt cei mai buni din echipa mea.
 
Dacă ei nu câştigă meciul ăsta, apoi la revedere, tată! Să nu mai am voie să mai deschid gura când vine vorba de echipa naţională. Închid gura! Nu mai am voie să vorbesc că sunt prea neştiutor şi prost", a spus Becali, luni, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri