Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Gigi Becali s-a decis! FCSB face transferuri pe bani, impresarul confirmă: ”Îi voi aduce” ǀ EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21322952/1/rps8209.jpg

FCSB intenţionează să mai transfere un atacant, lucru recunoscut de Gigi Becali. Omul de afaceri se axează pe aducerea unui vârf din Africa, trimiţând un impresar pe continentul negru. E posibil ca în săptămânile următoare să îl legitimeze FCSB pe omul potrivit pentru atac, care va fi unul înalt, un adevărat turn de control pentru faza de atac a vicecampioanei României, de aproape doi metri.

Florin Vulturar este impresarul care va fi trimis de Gigi Becali în Africa, să identifice atacantul care s-ar potrivi perfect în compartimentul din faţă al FCSB-ului. Rămâne de văzut cine va fi atacantul adus de Becali, dar este de aşteptat ca acesta să nu fie neapărat un nume important sau un fotbalist cu mare experienţă.

Florin Vulturar a avut o intervenţie în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, şi a declarat că va aduce la FCSB orice jucător i se pare interesant, nu doar un atacant. Va urmări mai multe partide din prima ligă din Africa de Sud.

Voi merge în Africa de Sud, dar nu voi căuta doar un atacant. O să merg să urmăresc mai mulţi jucători. Momentan, trebuie să urmăresc jucătorii iar apoi vedem. Voi urmări mai multe meciuri, iar dacă voi vedea vreun fotbalist interesant pentru FCSB, îl voi aduce!

Meciuri din prima ligă din Africa de Sud o să văd, iar preţurile nu sunt foarte mici acolo, se plătesc salarii destul de mari. FCSB îşi poate permite să transfere de acolo, are potenţă financiară”, a spus Florin Vulturar în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

FCSB, 2-2 cu FC Hermannstadt

FCSB a terminat la egalitate joi, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-o restanţă din etapa a cincea a Superligii.

În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

În minutul 28 Andrea Compagno a obţinut un penalti, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalti. Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă.

Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

  • HERMANNSTADT: Căbuz - Butean, M. Găman, Ionuţ Stoica, Medina - Dr. Iancu (Bucuroiu 76), Mino Sota, Baba Alhassan (Biceanu 84) – S. Balaure (G. Iancu 70), D. Paraschiv, Neguţ (P. Petrescu 76). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Haruţ, Radunovic – Djokovic (Lixandru 46), Şut (Ovidiu Popescu 46), Olaru - Al. Băluţă (Fl. Coman 46), Compagno (Miculescu 79), Oct. Popescu (Radaslavescu 88). ANTRENOR: Elias Charalambous

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele