Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Gigi Becali, supărat pe decizia lui Edi Iordănescu de a-l ţine pe Octavian Popescu pe bancă. ”Nu îl ţii pe Messi rezervă”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20732751/1/ndqwyte1mmq1oddmzge0zwmzyjk3zwexmgnhmg-thumb.jpg

Finanţatorul FCSB-ului este extrem de supărat pe Edward Iordănescu, pentru faptul că Octavian Popescu nu a bifat niciun minut în partida cu Muntenegru, pierdută cu 2-0.

Gigi Becali a răbufnit imediat după înfrângerea suferită de ”tricolori”, iar selecţionerul României i-a dat replica şi crede că modul în care, patronul lui FCSB exagerează televizor nu îl ajută pe jucător şi nici pe naţionala României.

De cealaltă parte omul de afaceri a răbufnit din nou şi continuă contrele cu Edi Iordănescu.

”L-am criticat destul pe Edi Iordănescu, dar am făcut-o ca să vadă că nu e chiar aşa pe vorbe. Treaba lui, nu vreau să-l mai critic. Posibil, imposibil, trebuie să câştigi meciul, nu mă interesează strategia.

Nu îl ţii pe Messi rezervă să câştigi meciul următor şi să-l pierzi pe ăsta. Începi cu echipa cea mai bună şi mai odihneşti pe parcursul meciului pentru următoarele. Dar trebuie să începi cu dreptul”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Finanţatorul lui FCSB crede că Octavian Popescu este cel mai bun jucător din lotul României şi nu înţelege cum poate să nu fie titular în faţa lui Valentin Mihailă.

”Nu spun eu de zecile de milioane… cei ce au făcut promo l-au ales pe Tavi Popescu. De ce l-au ales? E Alain Delon? E Brad Pitt? L-au ales pentru că este cel mai bun jucător din România. Tavi Popescu câştigă meciuri singur, driblează, pasează, dă gol. Ăsta e la ora asta, cel mai bun.

Îi transmit lui Edi Iordănescu aşa: sub 50 de milioane nu o să iau pe Tavi Popescu. Dacă îl pui pe Mihăilă să joace în locul Tavi Popescu atunci se vede ce antrenor eşti. Artă, neartă… dacă e pe bancă Tavi Popescu nu ai cum să câştigi meciuri. Şi aşa nu avem mari valori la naţională”, a afirmat Becali pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri