Ultima oră
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
VIDEO | Vinerea neagră pentru Gică Hagi. ”E greu să accepţi o aşa ruşine”
Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia” Cosmin Matei a trecut cu bine peste o perioadă delicată. ”Am să merg la comisii să explic situaţia”
VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 1-4. Sărbători pascale nefericite pentru trupa lui Hagi
Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă” Florin Manea aruncă bomba! Radu Drăguşin, OUT de la Tottenham? „Nu rămâne dacă nu joacă”
VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute VIDEO | Scandări xenofobe în tribună la Farul – Sepsi. Meciul a fost întrerupt mai multe minute
Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini Două finale pe aparate pentru junioarele tricolore, la CE de la Rimini

Guardiola confirmă transferul de 55 de milioane de lire: "Îi dorim tot binele şi îi mulţumim!"

Premier League Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19408403/1/pep1.jpg


Pep Guardiola (49 de ani) a confirmat, miercuri, că Leroy Sane (24 de ani) se îndreaptă spre Bayern Munchen. În conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Liverpool, managerul catalan i-a mulţumit mijlocaşului ofensiv german şi i-a urat succes la noul club.
 
Bayern şi City s-au înţeles asupra sumei de 55 de milioane de lire sterline, iar Sane e aşteptat în Bavaria pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. Guardiola şi l-ar mai fi dorit pe Sane pe Etihad Stadium, dar respectă decizia luată de internaţionalul german, care consideră că plecarea la Bayern este un pas în faţă pentru cariera sa: "Pare rezolvat, dar nu e încă făcut. Sunt mici probleme, dar cred că va ajunge la Bayern. Îi dorim tot binele şi îi mulţumim pentru anii petrecuţi împreună. Va avea un alt capitol la un club fantastic, aşa cum este Bayern. El a dorit să plece. Fiecare are propria viaţă, iar el a decis să meargă mai departe. Mi-aş fi dorit să rămână, dar el a crezut că-i va fi mai bine la Bayern", a declarat Guadiola, într-o conferinţă de presă.
 
Transferat de la Schalke cu 52 de milioane de euro, în 2016, pe când avea doar 20 de ani, Sane o lasă pe City după 135 de meciuri, 39 de goluri şi 45 de pase decisive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele