Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Guardiola, nervos din cauza Eurovisionului. Cum îi afectează competiţia muzicală pe cei de la Manchester City

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21122823/1/profimedia-0770621279.jpg

Tehnicianul formaţiei Manchester City, Pep Guardiola, s-a plâns de faptul că echipa sa va juca meciul din deplasare cu Everton, din Premier League, duminică, deoarece la Liverpool are loc sâmbătă concursul Eurovision.

City va juca apoi, miercuri, returul semifinalelor Ligii Campionilor, acasă, cu Real Madrid. Spre deosebire de englezi, Real Madrid are programat meciul din acest weekend sâmbătă, pe teren propriu, cu Getafe, în LaLiga.

“Asta este situaţia. Până la urmă, nu putem să jucăm sâmbătă pentru că este Eurovision sau ceva de genul ăsta la Liverpool şi uneori nu avem suficienţi oameni care să gestioneze două evenimente importante. Nu înţeleg, dar nu voi mai protesta. OK, trebuie să ne adaptăm. Ce pot face? Am prefera să jucăm sâmbătă, ca să ne putem pregăti, dar asta este situaţia”, a declarat Guardiola.

“Cred că Premier League vrea să ajute echipele. Nu cred că ei fac situaţia incomodă”, a mai afirmat el, potrivit bbc.com.

Manchester City a terminat la egalitate cu Real Madrid, scor 1-1, în turul semifinalelor Ligii Campionilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele