Ultima oră
VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin VIDEO | România a încheiat en fanfare Europenele de canotaj. Aur şi la 8+1 feminin
VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle VIDEO | Andrei Cornea şi Marian Enache au cucerit aurul european la canotaj, în proba de dublu vâsle
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea

"Hagi are un stil dictatorial! Vedeam total diferit lucrurile" Bogdan Stelea, dezvăluiri despre colaborarea cu "Regele"

Superliga Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408000/1/steha.jpg

Bogdan Stelea a vorbit despre experienţa avută ca antrenor la Viitorul în 2014, precizând că a preferat să plece pentru a nu-şi strica relaţia de prietenie cu Gheorghe Hagi.

Stelea spune că a fost afectat după perioada petrecută la clubul constănţean şi că existau diferenţe de viziune importante între el şi Hagi, în special în modul în care erau trataţi jucătorii.

"M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru că venisem cu multă iluzie şi credeam că se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Însă asta i-a adus succes, cel puţin în România, şi e de respectat. Ne-am dat seama că, dacă aş fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozităţi.

Ne-am fi putut strica şi prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o în timp oricum. Vedeam total diferit felul în care trebuia să mă comport cu jucătorii. El crede că jucătorul tânăr trebuie să crească cu o anumită presiune. Pot să înţeleg, dar în niciun caz nu sunt de acord cu una gratuită.

Nu îmi doresc să dau senzaţia unui tânăr că-l tratez cu superioritate doar pentru că eu pot şi sunt într-o anumită postură"
, a spus Stelea la Gsp LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele