Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Hakim Ziyech are probleme la naţionala Marocului şi nu a fost convocat pentru Cupa Africii

Premier League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20534073/1/profimedia-0645967285.jpg

Hakim Ziyech, 28 de ani, este unul dintre fotbaliştii cu potenţial din lotul lui Chelsea şi cu siguranţă unul dintre cei mai buni fotbalişti marocani. Totuşi, nu a fost convocat la naţionala Marocului pentru Cupa Africii. 

Jucătorul ofensiv se află în conflict atât cu preşedintele federaţiei, cât şi cu selecţionerul, motiv pentru nu a mai fost convocat la naţionala sa. Cei doi oficiali sunt nemulţumiţi de modul în care Ziyech se antrenează şi îl acuză că simulează accidentări pentru a „fenta” naţionala. 

„Ne aşteptam ca Hakim să fie jucătorul care să conducă Marocul spre succes, nu unul care nu vrea să facă niciun efort”, a declarat preşedintele Federaţiei de Fotbal din Maroc. 

Ziyech nu arată ca un fotbalist ce luptă pentru ţara sa. Nu a fost deloc disciplinat la ultimele două cantonamente. 

Pentru prima oară în carieră, am văzut un internaţional care refuză să se antreneze, pretinzând că este accidentat, deşi toate testele indică faptul că e apt de joc. Nu voi tolera un asemenea comportament”, a spus selecţionerul Vahid Halilhodzic. 

Ziyech a avut un an de senzaţie în tricoul lui Ajax, în 2018-2019, când „lăncierii” au făcut show în Champions League şi au fost aproape de o finală memorabilă. 

În 2020 s-a transferat la Chelsea pentru 40 de milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele