Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Hamza Younes, decizie surprinzătoare. A fost prezentat la o echipă ce luptă pentru evitarea retogradări din liga a treia

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20993078/1/hamza.jpg

Voinţa Limpeziş a dat o lovitură de imagine la început de an. Formaţia din judeţul Buzău a anunţat că a ajuns la un acord cu Younes Hamza (36 de ani)

Cei de la Voinţa au probleme serioase în clasament. Ocupă penultimul loc în Seria 2 din Liga 3, cu doar 5 puncte marcate, mai rău fiind doar Dacia Unirea Brăila.

”Avem, chiar avem planuri să salvăm echipa, să facem echipă bună. Avem ambiţie, deja am luat vreo patru-cinci jucători. Vrem să schimbăm echipă şi este o provocare pentru noi, ca staff tehnic, şi pentru proprietari.

Urmează să vedem pe teren ce putem face. Am văzut echipa la lucru, am fost a vreo trei meciuri. Bineînţeles, trebuie schimbat, trebuie să ne organizăm mai bine, şi eu zic că, pas cu pas, o să facem treabă bună. Cu siguranţă vor veni jucători, se va schimba echipa 60 la sută cel puţin şi cu siguranţă o să avem rezultate bune”
, a declarat Hamza, cu ocazia prezentării oficiale.

Hamza e trecut în carieră pe la: CS Sfaxien (Tunisia), Petrolul Ploieşti (de două ori), Botev Plovdiv, Ludogorets (Bulgaria), Tractor (Iran), Skoda Xanthi (Grecia), Erzurumspor FK (Turcia), Al Ahli (Qatar), Aris Salonic (Grecia), Larisa (Grecia) şi Concordia Chiajna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele