Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Haos la CFR Cluj. După ce Neluţu Varga a spus că ar putea începe o revoluţie în Gruia, clubul neagă acest lucru

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 6 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21412600/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

Deşi practică un joc cel puţin bun, prestaţia jucătorilor de la CFR Cluj nu se reflectă şi pe tabelă. Formaţia ardeleană este fără victorie de cinci meciuri, iar în acest context Neluţu Varga a spus că ar putea începe o revoluţie la club.

Patronul CFR Cluj a spus că ar urma să facă acest lucru doar dacă echipa condusă de Mandorlini nu va avea patru victorii în ultimele patru meciuri din 2023.

Acum, clubul ardelean a emis un comunicat în care subliniază faptul că informaţiile apărute în presa sportivă sunt menite să producă un dezechilibru la echipă.

Postarea de pe reţelele sociale a clubului din Gruia este cel puţin ciudată, având în vedere că informaţiile cum că ar urma o revoluţie la CFR au fost date chiar de patronul echipei şi factorul principal de decizie din cadrul clubului.

"În urma informaţiilor apărute, din ce în ce mai des, în presa sportivă, menite să producă un dezechilibru în familia noastră, clubul CFR 1907 Cluj doreşte să vină cu anumite precizări:

Suntem complet dezamăgiţi de aceste tentative îndreptate cu rea credinţă asupra clubului nostru, care au unica intenţie de a destabiliza echipa. Urmează un program încărcat, cu patru meciuri importante până la pauza competiţională, şi ne dorim ca toată energia noastră să fie îndreptată exclusiv în această direcţie, şi nu pentru dezminţirea periodică a articolelor apărute în spaţiul public.

Chiar dacă, într-adevăr, ultimele rezultate nu au fost aşa cum ni le-am dorit, atât jucătorii, cât şi antrenorul nostru, Andrea Mandorlini, au parte de susţinere din partea conducerii clubului. Jocul prestat de echipa noastră, apreciat şi de marea majoritate a specialiştilor din domeniu, ne dă încredere pentru restul meciurilor din acest sezon.

Am demonstrat în repetate rânduri că eşecurile ne dau puterea de a reveni şi de a învinge, acestea făcând parte, în mod inevitabil, din realitatea sferei sportive.

Conducerea Clubului CFR 1907 Cluj

06.12.2023", a transmis CFR.

Ce declarase Neluţu Varga

Neluţu Varga a făcut o declaraţie în contextul ultimelor rezultate.

În cazul în care echipa sa va câştiga următoarele patru partide, patronul formaţiei din Gruia a spus este gata să bage mâna în buzunar pentru a premia staff-ul şi jucătorii.

În caz contrar, Varga a precizaat că este pregătit să pornească o adevărată revoluţie în pauza de iarnă.

”Le transmit antrenorului Mandorlini şi băieţilor că obiectivul este să câştige următoarele 4 meciuri. Nu egaluri, nu mai vorbesc de înfrângeri. Vreau 4 victorii în următoarele 4 meciuri. Le-am fixat un bonus consistent.

Dacă vor reuşi să aducă 12 puncte, vor avea un bonus pe care să-l împartă de sărbători de 250.000 de euro, adică un sfert de milion de euro.

Bani pe care îi vor împărţi cu toţii, jucători şi staff, în cazul în care vom obţine 12 puncte. În cazul în care nu vom obţine aceste puncte şi nu vom avea 4 victorii, va fi revoluţie la CFR Cluj.

Ne vom despărţi de mulţi şi aici includ jucători şi staff tehnic. Includ pe absolut toată lumea. Vom face o analiză foarte raţională şi foarte corectă, iar cei care ne-au nemulţumit vor pleca.

Dacă nu obţinem 4 victorii, vă garantez că în iarnă 6-7 fotbalişti vor pleca de la CFR Cluj.  Bineînţeles că mă întrebaţi şi de Andrea Mandorlini. În primul rând, jucătorii sunt cei vinovaţi pentru că suntem în situaţia asta.

Abia după aceea antrenorul. Până la urmă un tehnician aduce fotbaliştii în faţa porţii, iar acolo intervine valoarea fiecăruia pe care, până la urmă, Andrea Mandorlini nu mai poate să o antreneze. 

Repet, este un ultimatum pentru toată lumea. Vreau 4 victorii până în iarnă, altfel, va fi revoluţie la CFR Cluj şi ne vom despărţi de foarte, foarte, foarte multă lume.

Nu discutăm în momentul de faţă, sub nicio formă, despre o despărţire de Andrea Mandorlini. Vom trage linie la iarnă”, a declarat Neluţu Varga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele