Ultima oră
Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup Sorana Cîrstea, decizie finală cu privire la BJK Cup
Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad Lăcrămioara Perijoc, medaliată cu argint după ce a pierdut finala cu Sara Cirkovic la Europenele de la Belgrad
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu! VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 3-2. S-a reaprins flacăra speranţei la oltenii lui Mititelu!
Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu” Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu”
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”

Haosul numit COVID-19 continuă şi la Craiova! Au fost depistaţi încă doi purtărori ai virusului

CS Universitatea Craiova Publicat pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19482977/1/craiova.jpg

Universitatea Craiova nu reuşeşte să scape de câteva săptămâni de cazurile de COVID-19. Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a afirmat că doi oameni din stafful tehnic al oltenilor au fost testaţi pozitiv. În perioada următoare se vor face şi alte testări, pentru a fi siguri că nu sunt şi alte infectări şi că acestea pot ajunge în rândul jucătorilor.

Cazuri de COVID-19 şi în rândul conducătorilor, la Craiova. Preşedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, directorul sportiv Ovidiu Costeşin şi team-managerul Emil Pieleanu au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Şi patronul Mihai Rotaru, care ar fi avut/ are cele mai mari probleme după ce a contractat virusul.

Aceştia au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, la momentul respectiv. Patronul clubului. Luna trecută, şi antrenorul Cristiano Bergodi a suferit de COVID-19, dar el s-a vindecat şi a revenit pe baca tehnică a echipei. Niciun jucător al formaţiei oltene nu a fost testat pozitiv până în prezent.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri