Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Hermannstadt a pierdut apelul la TAS cu privire la depunctarea primită în decembrie!

Hermannstadt Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21013902/1/fc-hermannstadt-2023.jpg

FC Hermannstadt a anunţat, vineri, că a pierdut apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) cu privire la depunctarea dictată în decembrie de FRF.

Din păcate, nu a fost să fie! Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis astăzi ca depunctarea cu 9 puncte primită de clubul nostru în luna decembrie a anului trecut să rămână în vigoare... .

Am luptat până la ultima resursă legală şi morală pentru a recupera această pierdere grea! Am luptat pe toate căile juridice posibile! Acum vom continua să luptăm doar pe plan sportiv, unde am demonstrat că ne merităm locul în primele 6 echipe din Superliga. Rămânem o familie unită!”, a notat FC Hermannstadt pe Facebook.

Hermannstadt anunţa în decembrie că a fost depunctată cu nouă puncte, decizia fiind luată de Administraţia de Monitorizare Financiară a FRF, însă fără să se ţină cont de noul plan de reorganizare pentru club.

În cei 7 ani şi jumătate de (scurtă) existenţă, s-au întâmplat atât de multe la clubul nostru încât foarte probabil cândva se va scrie o carte după care se va face un film. Iată că acum, în prag de sărbători, primim “cadou” în premieră o depunctare de 9 puncte. Fără îndoială, situaţia este una regretabilă, însă noi ne permitem să o catalogăm ca fiind una 100% nemeritată şi injustă.

Depunctarea ne-a fost dictată de către Administraţia de Monitorizare Financiară a FRF, fără să se ţină cont de noul plan de reorganizare A.F.C. Hermannstadt.

Vă reamintim că acest nou plan a fost aprobat săptămâna trecută de către Tribunalul Sibiu şi a intrat deja în aplicare”, preciza atunci FC Hermannstadt.

FC Hermannstadt, pe locul 12 în SuperLigă 

Problemele financiare continuă să zguduie fotbalul românesc, după ce sezonul trecut Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni au terminat campionatul cu puncte în minus din cauza datoriilor cumulate. 

Nou-promovata FC Hermannstadt a fost penalizată cu 9 puncte din cauza unor datorii financiare mai vechi. Decizia este deja una oficială, confirmată în clasamentulul Federaţiei Române de Fotbal, iar acum apelul la TAS a fost pierdut.

Elevii lui Marius Măldărăşanu nu erau lăsaţi din cauza conducerii clubului să se bucure măcar de performanţa fabuloasă pe care au realizat-o, în contextul în care luni bune au muncit fără să primească vreun ban.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21013902/2/clasament-liga-1.png

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele