Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Hermannstadt, mai aproape de revenirea la Sibiu. Ultimele detalii despre noul stadion al revelaţiei din SuperLigă

Hermannstadt Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20867856/1/2a.jpg


Hermannstadt se apropie de momentul în care va putea juca meciurile de pe teren propriu la Sibiu. Primăria anunţă intrarea pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte lucrările de modernizare a arenei, dar şi o investiţie de 4.5 milioane de euro peste bugetul alocat iniţial.
 
Forţată să joace la Mediaş meciurile din prima parte a sezonului regular, revelaţia din SuperLigă se va putea baza pe aportul propriilor fani la finalul lunii octombrie, după ce arena din Sibiu va suferi şi ultimele lucrări de modernizare. Stadionul va avea aproximativ 12.500 de locuri, o sală de atletism, dar şi una de box.
 
Lipseşte, în acest moment, doar avizul Consiliului Local Sibiu pentru suplimentarea bugetului cu încă 4.5 milioane de euro. Odată procedura finalizată, vor putea fi demarate şi ultimele lucrări, apoi stadionul va fi dat în folosinţă către echipa condusă de Marius Măldărăşanu:
 
"Menţionăm faptul că la sfârşitul lunii octombrie estimăm că lucrările aferente acestui obiectiv de investiţii vor fi finalizate, motiv pentru care este necesară actualizarea indicatorilor tehnico-economici prin includerea ajustării preţului contractului, conform prevederilor legale şi a indicilor de cost în construcţii publicaţi de Institutul Naţional de Statistică.
 
Totodată, precizăm faptul că valoarea actualizată a indicatorilor, include atât ETAPA I de modernizare a stadionului municipal, cât şi ETAPA II (actuală) de modernizare", anunţă autorităţile din Sibiu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele