Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Hermannstadt nu se mai opreşte. Sibienii au adus mijlocaşul dorit de CSA Steaua

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20271571/1/sota-2.jpg

Sota Mino (26 de ani) a semnat cu Hermannstadt, grupare care îşi propune să revină în viitorul sezon în Casa Liga 1. Mijlocaşul japonez a fost unul din cei mai buni oameni ai celor de la Metaloglobus sezonul trecut, formaţie ce a fost foarte aproape să prindă un loc de play-off.

Mino a bifat 25 de prezenţe în sezonul trecut, fiind unul din cei mai buni fotbalişti de pe postul său din eşalonul secund. Niponul a fost dorit de CSA Steaua, dar în cele din urmă a ajuns la rivala din campionat a ”militarilor”.

Îţi dau un exemplu: Mino Sota. Dacă vă uitaţi şi pe InStat, are nişte cifre incredibile. Este un jucător pe care l-aş numi kamikaze. Când îi dai o sarcină de joc, el nu se lasă până nu o respectă, indiferent de situaţie. Nu-l interesează!

Joacă mai mult de 100% fiecare meci şi cred că el va merge cu siguranţă în Liga 1 pentru că are calitate şi valoare”, a spus Gabi Manu, fostul antrenor al celor de la Metaloglobus, la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

Înainte de venirea în România, niponul a mai jucat în ţara natală, dar a avut şi două experienţe în Malta.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20271571/3/sota.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele