adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Hermannstadt poate da lovitura. Daniel Paraschiv, pe radarul unei echipe de tradiţie din Franţa

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 11 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20978430/1/dp.jpg

Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai interesanţi jucători din SuperLiga României, motiv pentru care a intrat în vizorul unor formaţii din afara ţării. Atacantul de 23 de ani legitimat la FC Hermannstadt este dorit de Bordeaux, un nume sonor din Hexagon, care în prezent evoluează în Ligue 2.

Jurnaliştii francezi scriu că mutarea s-ar putea concretiza, datorită preţului bun pe care îl solicită sibienii, raportat la calităţile pe care atacantul le-a etalat în actualul sezon.

”Preţul e bun, în comparaţie cu calităţile jucătorului. E nevoie de cel puţin 800.000 de euro pentru ca Hermannstadt să renunţe la el, fără să vorbim despre potenţialele bonusuri.

Clubul la care este are mari probleme financiare. Au fost salariile neplătite chiar şi patru luni. Daniel Paraschiv a mascat oarecum neajunsurile echipei şi a devenit foarte eficient. Vânzarea unui jucător cu aproape un milion de euro ar putea fi astfel interesantă”
, a declarat jurnalistul Alexandre Lazar, pentru cei de la webgirondins.com.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele