Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Hermannstadt poate rămâne fără golgheter! Daniel Paraschiv e de vânzare. ”Un jucător cu un potenţial deosebit”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20913500/2/par.jpg

Daniel Paraschiv este unul din cei mai interesanţi jucători ai monentului din Superliga. Atacantul celor de la Hermannstadt a reuşit să marcheze 8 goluri în acest sezon, fiind al doilea în clasamentul marcatorilor, după Compagno de la FCSB.

Impresarul lui Paraschiv a dezvăluit că poartă discuţii cu echipe din mai mulţe ţării, iar suma de transfer se învârte în jur de 600.000 de euro, care ar reprezenta o adevărată gură de oxigen pentru gruparea sibiană.

”E adevărat, pentru Daniel purtăm deja discuţii destul de înaintate în Polonia, Grecia şi Ungaria. E un jucător cu un potenţial deosebit, avem câteva cluburi interesate, vom vedea în săptămânile următoare cum vor decurge lucrurile”, a transmis Mircea Balaj, conform PlaySport.

  • Daniel Paraschiv este cotat de Transfermarkt la suma de 450.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele