Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Hermannstadt şi-a găsit decar! Sibienii au transferat un mijlocaş german cu un CV interesant

Hermannstadt Publicat pe 30 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20999341/1/universitatea-craiova-fc-hermannstadt-superliga-superbet-28-01-2023.jpg

Gruparea FC Hermannstadt a anunţat, luni, că l-a achiziţionat pe Vesel Limaj, un mijlocaş central german, în vârstă de 26 de ani.

Acesta a fost format la grupele de copii şi juniori de la echipe foarte cunoscute din Germania, cum sunt Energie Cottbus şi Hamburger SV.

În CV-ul său se mai regăsesc SV Horn (Austria), FK Bylis, FK Kukesi şi KF Tirana (Albania), echipă pentru care a bifat 14 meciuri în prima parte a sezonului şi a înscris un gol.

Vesel are în palmaresul său un titlu de campion şi o Super Cupă a Albaniei cu KF Tirana şi o Cupă a Albaniei cu FK Kukesi.

Fotbalistul german este cotat la suma de 300.000 euro pe site-urile de specialitate şi a semnat pentru un sezon şi jumătate cu FCH.

Vesel Limaj va purta tricoul cu numărul 10.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele