Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Hermmanstadt, la un pas de colaps. Conducerea decide zilele acestea soarta echipei

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20234787/1/her.jpg

Situaţia celor de la FC Hermannstadt este una dramatică, clubul a retrogradat în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu CS Mioveni, iar banii sunt o problemă ce apasă greu, mai ales că s-a pierdut finanţarea din drepturile TV.

Conducerea clubului se va reuni într-o şedinţă pentru a stabilii viitorul formaţiei, informează Tribuna, care mai punctează faptul că unul din cei mai importanţi investitori este pe punctul de a se retrage.

Previuziuni sumbre şi din partea unui fost antrenor

FC Hermannstadt a retrogradat în Liga 2, iar Vasile Miriuţă, fost antrenor acolo, crede că la baza acestui moment au stat mai multe decizii greşite luate, de la îndepărtarea mai multor oameni din conducere, până la transferurile ratate.

În primul rând, Miriuţă consideră că plecările lui Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir au fost nişte greşeli foarte, foarte mari, pentru că în locul lor au venit oameni mai slab pregătiţi, care nu au ştiut să gestioneze perioada grea în care avea să intre, apoi, clubul din Sibiu.


”S-au făcut greşeli, fără să dau nume, s-a renunţat la Iuliu Mureşan, la Răzvan Zamfir, am fost şi eu dat afară deşi aveam rezultate bune în acel moment. Ştim cu toţii ce s-a întâmplat acolo. S-au adus jucători străini, de prin ligile trei din Europa, iar asta s-a văzut. Au fost multe, multe probleme. Şi de ordin financiar, au fost divergenţe între jucătorii români şi străini.

Chiar nu ştiu ce se va întâmpla acum, cu retrogradarea în Liga 2, ce datorii sunt acolo. E un dezastru! Era stadionul gata şi s-a retrogradat în Liga 2. S-au făcut multe greşeli”, a declarat Vasile Miriuţă la Fotbal Look, pe Look Sport +.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele