Ultima oră
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare

I-au făcut pe plac lui Uhrin. Gaz Metan a transferat un fotbalist cu selecţii în naţionala Portugaliei de tineret

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19464366/1/sam.jpg

Idrisa Sambu (22 de ani) este noul jucător al celor de la Gaz Metan Mediaş. Ardelenii au realizat această mutare, din dorinţa de a completa golurile lăsate în compartimentul ofensiv, cauzate de plecarea lui Sergiu Buş la FCSB.

Noul venit a evoluat pentru naţionalele de tineret ale Portugaliei la nivel U-15, U-16, U-17 şi U-18. Sambu vine din postura de jucător liber de contract, după ce la 1 iulie i-a expirat acordul cu cei de la Spartak Moscova 2.

”Atacantul în vârstă de 22 ani, născut în Guinea-Bissau dar care are şi cetăţenie portugheză, a semnat vineri după-amiaza cu Gaz Metan. Acesta va îmbrăca tricoul alb-negru în următorii doi ani.

Idrisa Sambu a evoluat ultima dată pentru Spartak Moscova 2, iar anterior la Mouscron în Belgia. În perioada junioratului acesta a jucat pentru mai multe echipe din Portugalia”, au anunţat ”găzarii”, pe site-ul oficial.

Proaspătul transfer este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 250.000 de euro.

mail-share icon Email
viewscnt