Ultima oră
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami Max Verstappen a câştigat şi cursa sprint de la Miami
Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV Partea la care Dinamo a excelat în acest sezon. Conducerea a făcut un adevărat miracol | EXCLUSIV
Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV Dinamo are un buget uluitor | EXCLUSIV
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1! Bani restabileşte egalitatea
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă

Ianis Hagi din ce în ce mai iubit la Rangers. Reacţiile fanilor spun totul

Stranieri Publicat pe 1 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19321695/1/ianis-hagi.jpg

Suporterii lui Rangers au transmis multe mesaje de apreciere pentru Ianis Hagi, după ce acesta a decis să se implice în lupta cu COVID-19 şi, la fel ca şi alţi sportivi, şi-a arătat susţinerea faţă de doctorii care luptă împotriva COVID-19.

"Fanii lui Rangers nu se mai pot sătura de mesajul de clasă al lui Ianis. O grămadă de suporteri au reacţionat după ce au văzut clipul video al lui Ianis Hagi şi este corect să spunem că jucătorul în vârstă de 21 de ani este o figură foarte populară pe Ibrox", a notat Footballfancast.com, după ce pe site-urile de socializare au apărut reacţiile fanilor.

Mesajul lui Ianis Hagi: ”Vreau să transmit dragostea şi sprijinul familiei Rangers către lumea întreagă. În special doctorilor, asistentelor şi tuturor celor care lucrează în sănătate.

Cei ce au curajul de a merge în fiecare zi la muncă pentru a salva vieţi. De-abia aştept să mă întorc la antrenamente, să-i văd pe băieţi din nou şi să mă pregătesc împreună cu ei".

Ianis Hagi va rămâne, din câte se pare, la Rangers şi din vară. Gruparea scoţiană s-ar fi decis să achite clauza de cumpărare de 5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele