Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Iftime anunţă negocieri cu un om de afaceri pentru a investi la FC Botoşani: "Ar veni cum a venit domnul Şucu la Rapid"

FC Botoșani Publicat pe 13 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20887142/1/iftime.jpg


FC Botoşani se pregăteşte să intre într-o nouă eră. Valeriu Iftime a anunţat, joi, că e aproape să bată palma cu un om de afaceri din Piatra Neamţ care să investească la clubul din Moldova.
 
După ani în care a pompat capital propriu în echipă şi a adus-o din ligile inferioare până în play-off, Valeriu Iftime e aproape să atragă lângă el un investitor puternic, asemănător cu Dan Şucu. Omul de afaceri cu care negociază patronul lui FC Botoşani vine tot din zona de business, iar în perioada următoare s-ar putea semna actele care să parafeze înţelegerea:
 
"În momentul de faţă suntem într-un proces de transformare al clubului. Clubul este administrat printr-o societate non-profit, pe care trebuie să o transformăm într-o SA (n.r. - societate pe acţiuni). Aici ne-am împotmolit în vară, când ne-am aflat în discuţii cu nişte investitori din Germania.
 
Am la ora asta discuţii cu un băiat super simpatic din România, care ar veni cum a venit domnul Şucu la Rapid. Investitorul este din Piatra-Neamţ, are o fabrică care vinde foarte bine.
 
Echipa mea are nevoie de un milion şi jumătate de euro anual din partea unui proprietar, în condiţiile în care vindem foarte puţin şi partea de marketing este gestionată foarte bine", a declarat Iftime, pentru gsp.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele