Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Iftime, atac direct la Marius Croitoru. ”Să nu credeţi că el e un şlefuitor de talente. Nu el ţinea fotbalul din Moldova în spinare”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 1 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20759847/1/mcc.jpg

Valeriu Iftime, finanţatorul lui FC Botoşani a vorbit despre Marius Croitoru şi a aruncat câteva săgeţi înspre el.

Omul de afaceri a dat de înţeles că nu i se datorează toate meritele lui Marius Croitoru, pentru transferurile realizate la echipa moldavă. El a ţinut să îi asigure pe cei care îi arogă mare parte din merite, actualului antrenor de la FCU Craiova că nu doar el a fost în spatele succesului din ultimii ani, ai clubului.

”Eu nu aş vrea să mai deschidem acest subiect. Nu are importanţă de ce a plecat Marius de la noi. Important e să judecăm cum a putut Marius să stea 3 ani la noi şi să facă performanţă. Sau nu doar Marius. Şi cum poate un club să ţină un antrenor timp de 3 de ani.

Aş vrea să vorbesc despre Teja, nu despre Croitoru. Nu am fost supărat pe el. Croitoru nu mai e un subiect pentru mine. Am lucrat cu el, e un băiat de caracter, dar nu stau să mă gândesc ce face Croitoru.

Eu aş vrea să nu-l mai ridicăm pe Marius foarte, foarte sus. Dar să nu credeţi că el e un şlefuitor de talente. O să vedeţi că vom aduce jucători. La Botoşani se face scouting bun. Cu sau fără Marius au fost jucători buni la Botoşani. Asta fără să-i diminuez din merite lui Croitoru. Nu el ţinea fotbalul din Moldova în spinare”, a spus Valeriu Iftime, conform gsp.ro.

Realizările lui Marius Croitoru la FC Botoşani

  • Calificare echipei de două ori în play-off-ul Ligii 1
  • Un bilanţ pozitiv de 45 victorii, 35 remize, 35 înfrângeri, în 115 meciuri în Liga 1
  • A obţinut cea mai bună clasare din istorie a clubului, locul 4, la finalul sezonului 2019 - 2020


     
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele