Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Iga Swiatek a câştigat turneul de la Roma. Jucătoarea din Polonia e de neoprit în circuitul WTA

Tenis Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20707035/1/tw-iga-swiatek.jpg

Poloneza Iga Swiatek, locul I WTA, deţinătoarea trofeului, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 1.000 de la Roma, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Ons Jabeur din Tunisia, locul 7 WTA.

Finala a durat o oră şi 23 de minute, iar la capătul ei, Swiatek, 20 de ani, a obţinut victoria consecutivă cu numărul 28 şi a câştigat al cincilea turneu consecutiv la care participă, după ce, din februarie, s-a impus la Doha, Indian Wells, Miami şi Stuttgart. Acesta este al optulea trofeu din carieră, pentru jucătoarea poloneză.

Jabeur, 27 de ani, a fost la a doua finală la rând jucată la un turneu de categorie WTA 1.000, după ce sâmbăta trecută s-a impus la Madrid.

Învingătoarea va primi un premiu de 332.260 de euro şi 900 de puncte WTA, iar învinsa, 195.813 euro şi 585 de puncte WTA.

În ierarhia WTA care va fi publicată luni, Jabeur va ocupa locul 6, cel mai bun din carieră.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele