Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Ignat Isaev a câştigat Raliul Maramureşului. Simone Tempestini, primul în CNR

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20669893/1/isa.jpg

Campionatul Naţional de Raliuri a debutat cu Raliul Maramureşului, competiţia a fost marcată de două accidente severe şi o ninsoare puternică, ce a anulat power stage-ul.

Oarecum surprinzător, bulgarul Ignat Isaev a fost cel mai rapid. Sportivul invitat a pilotat magistral un model Skoda Rally 2 şi recuperat diferenţa din prima zi făţă de Simone Tempestini, pe singura specială ce s-a putut disputa duminică.

Tempestini a venit în premieră cu un superb Porsche 997 şi a câştigat etapa pe plan intern. Cvintuplul campion de raliuri este mare favorit şi în acest an. A treia treaptă a podiumului a reprezentat o premieră. Andrei Gîrtofan a trecut cu bine peste capcane, pe o Skoda Rally 2 şi se anunţă un nume cu pretenţii la clasări în faţă.

Următoarea etapă va fi Raliul Harghitei, în perioada 29-30 aprilie. Competiţia se vede în direct pe Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele