Ultima oră
Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid Revenire de senzaţie la Universitatea Craiova. Ar putea intra cu Rapid
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 3-1. Hunedorenii câştigă derby-ul echipelor fără drept de promovare
Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu” Juan Martin Del Potro, dezvăluiri emoţionante despre retragerea din tenis. ”A fost decisă de corpul meu”
”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular ”Ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual”. Gică Hagi face tot posibilul ca să nu rămână fără un titular
S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale S-a aflat cât de gravă este accidentarea lui Dennis Man, jucător cheie al echipei naţionale
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start

Iker Casilias, dezvăluiri emoţionante, despre momentul în care a fost la un pas de moarte. ”Mi-era teamă că nu o să fac faţă. Era ca şi cum eşti într-o piscină şi vrei să ieşi”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19633070/1/cas.jpg

Iker Casillas a speriat întreaga lume a fotbalului, după infarctul suferit pe 2 mai, la un antrenament. Portarul lui FC Porto a ajuns, însă, la spital şi a fost operat.

Ibericul a povestit cu lux de amănunte momentul în care a fost la un pas de moarte.

Când am venit la antrenament m-am simţit greu, ceva ciudat de parcă aş fi avut o alergie... I-am spus medicului de la echipă să-mi dea ceva, o pastilă, aveam o durere mare în piept.

Nu ştiam ce se întâmplă cu mine, dar ştiam că e ceva serios. Mi-era teamă că nu o să fac faţă. Era ca şi cum eşti într-o piscină şi vrei să ieşi, dar nu mai poţi. M-am panicat, parcă mă scufundam tot mai tare şi atunci i-am strigat medicului să cheme ajutoare, că mi-e foarte rău!”.

Niciodată nu mi-am imaginat că aş putea suferi un infarct. Medicul care mi-a făcut electrocardiograma, mi-a spus că tocmai am avut un atac cardiac. 'Acum o să-mi deschideţi pieptul?', l-am întrebat. Mi-a pus un cateter, m-au supus la alte teste şi când mi-au introdus lichidul de contrast am început să am greutăţi.

Ardeam parcă tot şi nu-mi mai simţeam deloc corpul. I-am zis doctorului că nu mai suport! Mi-a răspuns că este normal şi că durează doar 30 de secunde”, a dezvăluit Iker Casillas, potrivit Marca.

Clubul la care a înregistrat cele mai mari performanţe este Real Madrid. În 16 ani pe Bernabeu, a cucerit de trei ori Uefa Champions League. Cu naţionala Spaniei, Casilias a câştigat două europene şi un Campionat Mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri