Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Imaginea tristă a sportului românesc! Echipa de gimnastică artistică s-a calificat la JO, dar nu are bani de pregătire

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21410400/1/gomm.jpg

Echipa feminină de gimnastică artistică s-a calificat, pentru prima dată în ultimii 12 ani, la Jocurile Olimpice, şi urmează să meargă la Paris, însă Federaţia de Gimnastică face apel la donatori să ajute lotul: nu mai are bani pentru antrenamente, scrie romania.europalibera.org.

În lotul extins sunt 15 gimnaste, iar pentru olimpiadă vor fi selectate în următoarele săptămâni, doar cinci dintre ele.

Conform romania.europalibera.org, Federaţia ar avea nevoie de două milioane de euro până anul viitor, bani care ar asigura în special pregătirea din străinătate a gimnastelor, care în România nu au aparate similare cu cele pe care vor concura la Paris.

Federaţia Română de Gimnastică face un apel la donatori să contribuie cu bani astfel încât pregătirea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Preşedinta Federaţiei, Carmencita Constantin, spune că instituţia nu are în prezent bani în conturi, iar pregătirea din ultimele două luni s-a făcut cu bani de la sponsori.

Federaţia Română de Gimnastică nu are încă la dispoziţie bugetul pentru anul viitor şi nu ştie nici măcar câţi bani va primi de la bugetul naţional.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele