adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

În ciuda penalizării, Măldărăşanu rămâne optimist. ”Ne dorim şi ne batem până la capăt”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21005859/1/marius-maldarasanu-1a.png

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Argeş. Într-un meci al etapei a 24-a din Superliga.

La Sibiu a început să ningă abundent în timpul meciului, iar evoluţia celor două echipe a avut de suferit. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Garita, care a luat o acţiune pe cont propriu şi a marcat în minutul 17. Gazdele au egalat în minutele de prelungire ale primei reprize. În minutul 44 Micle l-a călcat pe Bărbuţ, în careul oaspeţilor, iar arbitrul a consultat VAR-ul, dictând penalty. A executat şi a înscris Daniel Paraschiv, în minutul 45+3.

Antrenorul gazdelor, Marius Măldărăşanu a declarat că este mulţumit cu rezultatul şi a vorbit din nou despre depunctarea încasată la finele anului trecut.

”Vreau să consider că e un rezultat pozitiv. Aşteptăm cu nerăbdare acea decizie, pentru că indiferent care va fi ea, ştim de unde o vom lua. Ne dorim ca săptămâna următoare să se ia o decizie. Avem încredere că sentinţa va fi una pozitivă pentru noi.

(n.r. despunctarea) Emoţii vor fi. Ne dorim şi ne batem până la capăt. Ne doream cu ardoare să ajungem sus pentru a ne atinge obiectivul, menţinerea. Pe noi ne macină această stagnare, această aşteptare. Dacă decizia va fi una negativă, ştim unde suntem, strângem rândurile şi mergem mai departe. Nu avem ce face, ne luptăm, avem echipă bună”,
a spus Măldărăşanu după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele