Ultima oră
Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position Max Verstappen, zi perfectă la Miami. Succes în cursa de sprint şi pole position
VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei VIDEO | Sassuolo - Inter 1-0. Daniel Boloca a jucat în succesul contra campioanei Italiei
Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni Metz – Rennes 2-3. Final de sezon foarte greu pentru Ladislau Boloni
Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka Swiatek a salvat trei mingi de meci şi a câştigat primul titlu la Madrid Open. Finală stelară cu Sabalenka
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV

Încă o lovitură marca Florin Manea! După succesul cu Drăguşin, impresarul anunţă noul jucător român semnat. ”Am bătut palma cu el”

Fotbal Internațional Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21468873/1/r.jpg

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a anunţat că a semnat cu unul dintre cei mai promiţători jucători din Superliga. Acesta a lămurit şi zvonurile legate de Dennis Man.

Agentul Florin Manea a reuşit să îl transfere pe Radu Drăguşin de la Genoa la Tottenham, în schimbul a 26 de milioane de euro, astfel fundaşul devenind cel mai scump jucător român din istorie. Suma totală ar putea ajunge chiar la 30 de milioane de euro cu tot cu bonusuri.

După lovitura dată cu apărătorul central, Florin Manea a fost căutat de mai mulţi jucători şi a anunţat că deja a bătut palma cu unul dintre talentele din Superliga. Este vorba de Constantin Grameni, actual jucător la Farul.

Agentul a dezvăluit că nu a avut până acum vreo discuţie cu Dennis Man, dar ar urma să semneze cu un fotbalist străin în următoarea perioadă.

“Cu Dennis Man nu este adevărat. Nu m-a sunat. Dacă mă suna, eram impresarul lui. Este un jucător foarte bun. Eu cu Dennis Man nu am vorbit niciodată. Dacă mă suna, îl luam imediat. Cum să nu?

M-am înţeles cu Dina Grameni. Trebuie să îi trimit contractul, am bătut palma cu el. Este coleg cu Radu, se ştia cu el. L-a întrebat şi pe Radu de mine şi o să încerc să îl ajut. Semnele au fost bune.

Ne-am înţeles, trebuie să îi trimit contractul. Mai este încă unul. O să îl spun mai încolo, că sunt nişte lucruri de confidenţialitate. Deocamdată este mai bine să nu.

Florinel Coman nu. S-ar putea să semnez un jucător străin care a jucat pe la Arsenal. Un nume bun. O să vă anunţ când va fi. Atât de mult s-a scris de lucrul acesta”, a spus Florin Manea, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri