adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Încă o vedetă de la CFR Cluj va părăsi echipa în această vară. ”S-au înţeles!”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Ovidiu Neacşu pe joi, 09:33
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20750419/1/279681871-10158199007101205-2679595545818105625-n.jpg

Cristi Balaj a vorbit despre plecarea lui Alexandru Chipciu de la CFR Cluj, despre care preşedintele ardelenilor spune că este iminentă.

Oficialul din Gruia a dezvăluit că CFR şi Chipciu s-au înţeles pentru rezilierea contractului, iar acesta va pleca. Chipciu, în vârstă de 33 de ani, era unul din jucătorii cu cel mai mare salariu din Casa Liga 1, el câştigând 30.000 de euro lunar. 

 "Chipciu, vom vedea. Există o soluţie în acest moment. Intenţia este comună, şi el, şi clubul CFR s-au înţeles pentru reziliere. Este un jucător mult peste media campionatului, cu siguranţă va face faţă unde va merge", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Alex Chipciu este dorit la FC Argeş, unde antrenează fostul său coleg de la FCSB, Andrei Prepeliţă. Pe lângă ”Prepe” la FC Argeş mai este şi Iasmin Latovlevici, de asemenea un fost coleg de la gruparea ”roş-albastră”.

Chipciu poate ajunge în Liga 3 dacă nu îşi găseşte echipă  

Impresarul lui trebuie să îi găsească o echipă, iar dacă nu, Alexandru Chipciu va ajunge la CFR Cluj II, care evoluează în Liga 3. La echipa a doua au mai ajuns jucători, precum: Sergiu Buş, Ovidiu Hoban, Roger sau Cătălin Itu.

"Nu a plecat cu echipa (n.r. - în cantonament). Am căzut de acord să rezilieze sau să caute un transfer, e un jucător bun, era dorit de U Cluj. E mult peste media campionatului, dar e decizia antrenorului şi a lui Chipciu.

 

Dacă nu îl ia nimeni, avem echipa a doua. Îi vom oferi condiţii de pregătire, îl vom sprijini să caute un contract, vom suporta şi noi o parte din salariu", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri