Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Încă o vedetă de la CFR Cluj va părăsi echipa în această vară. ”S-au înţeles!”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20750419/1/279681871-10158199007101205-2679595545818105625-n.jpg

Cristi Balaj a vorbit despre plecarea lui Alexandru Chipciu de la CFR Cluj, despre care preşedintele ardelenilor spune că este iminentă.

Oficialul din Gruia a dezvăluit că CFR şi Chipciu s-au înţeles pentru rezilierea contractului, iar acesta va pleca. Chipciu, în vârstă de 33 de ani, era unul din jucătorii cu cel mai mare salariu din Casa Liga 1, el câştigând 30.000 de euro lunar. 

 "Chipciu, vom vedea. Există o soluţie în acest moment. Intenţia este comună, şi el, şi clubul CFR s-au înţeles pentru reziliere. Este un jucător mult peste media campionatului, cu siguranţă va face faţă unde va merge", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Alex Chipciu este dorit la FC Argeş, unde antrenează fostul său coleg de la FCSB, Andrei Prepeliţă. Pe lângă ”Prepe” la FC Argeş mai este şi Iasmin Latovlevici, de asemenea un fost coleg de la gruparea ”roş-albastră”.

Chipciu poate ajunge în Liga 3 dacă nu îşi găseşte echipă  

Impresarul lui trebuie să îi găsească o echipă, iar dacă nu, Alexandru Chipciu va ajunge la CFR Cluj II, care evoluează în Liga 3. La echipa a doua au mai ajuns jucători, precum: Sergiu Buş, Ovidiu Hoban, Roger sau Cătălin Itu.

"Nu a plecat cu echipa (n.r. - în cantonament). Am căzut de acord să rezilieze sau să caute un transfer, e un jucător bun, era dorit de U Cluj. E mult peste media campionatului, dar e decizia antrenorului şi a lui Chipciu.

 

Dacă nu îl ia nimeni, avem echipa a doua. Îi vom oferi condiţii de pregătire, îl vom sprijini să caute un contract, vom suporta şi noi o parte din salariu", a declarat Cristi Balaj pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele