Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Încă o victorie categorică pentru Mircea Lucescu în Ucraina. Rivala Şahtior rămâne însă lider

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20492338/1/fb-fc-dinamo-kiev.jpg

Formaţia Dinamo Kiev, antrenată de Mirrcea Lucescu, a învins sâmbătă, în deplsare, cu scorul de 3-0, echipa Veres Rivne, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Ucrainei.

Golurile au fost marcate de Verbic ’22, ’61 şi Tsygankov ’65.

În minutul 87, de la gazde a fost eliminat Nemchaninov.

Dinamo Kiev ocupă locul doi în clasament, cu 44 de puncte (14 victorii, două remize, o înfrângere), la egalitate cu prima clasată, Şahtior Doneţk, care are un golaveraj mai bun. Veres Rivne este pe locul 8, cu 22 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri