Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

Încă un fotbalist de la Gaz Metan îşi strigă disperarea. Ioan Filip, autorul golului cu CFR: „Federaţia trebuie să facă ceva! Jucăm pe burta goală”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Răzvan Cîrceag pe 12 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20602677/1/gaz-metan-medias-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-12-02-2022-3.jpg

CFR Cluj a reuşit să obţină victoria în prelungiri, în deplasarea de la Gaz Metan Mediaş, scor 2-1. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Golul medieşenilor a fost marcat de Ioan Filip, în minutul 84. Tot el şi-a exprimat disperarea la finalul jocului, la fel ca şi Gabriel de Moura, din cauza situaţiei critice în care se află Gaz Metan. Fotbaliştii nu au mai fost plătiţi de 5 luni şi nu mai rezistă. 

„Din păcate, am luat un gol pe final, pe o neatenţie a lui Matricardi şi a lui Horj, de acolo a ieşit faza lor de gol. Noi suntem într-o situaţie foarte grea şi nu ştiu dacă o să mai rămână vreun jucător la echipă. Ne-au fost scăzute două puncte, probabil că săptămâna viitoare ne vor mai fi scăzute două puncte. 

Nu cred că va mai rămâne vreun jucător. Am fost minţiţi, am avut încredere, dar nu mai putem. Trebuie să se ia o decizie foarte rapidă, pentru că nu mai putem. Luni vrea toată lumea să plece. Probabil vor rămâne cei de aici din Mediaş. Dacă nu ai viitor, nu ai de ce să rămâi. Să stai 9-10 luni fără bani e foarte greu. Avem familii, copii.

Federaţia trebuie să facă ceva, pentru că nu se mai poate. Trebuie să avem o garanţie, 2-3-6 luni. Jucăm pe burta goală.

Am jucat cu campioana şi cred că am avut o perioadă foarte bună în care am dominat. Să avem 4 luni restanţe şi să te baţi de la egal la egal cu campioana înseamnă să ai caracter. E o situaţie în care nu avem cu cine să vorbim. Mister e singurul care ne mai spune ceva şi nici el nu ştie sigur adevărul”, a declarat Filip.

 

mail-share icon Email
viewscnt