Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Încă un handbalist de naţională a fost transferat la Dinamo

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19448080/1/heb.jpg

Dinamo a anunţat transferul lui Rome Hebo (28 de ani), care evoluează în naţionala Angolei, acolo unde a bifat 61 de prezenţe şi 118 goluri.

Acesta vine să suplinească plecarea lui Kamel Alouini (31 de ani) care s-a transferat la Al Nasr, contra sumei de 40.000 de euro, deşi semnase prelungirea contractului cu formaţia ce domină handbalul autohton.

Alouini a venit la Dinamo în 2018 şi a contribuit din plin la performanţele din ultimele două sezoane. În Liga Campionilor a marcat 70 de goluri în cele două sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-roşu. Coordonator inventiv şi bătăios, capabil să-şi pună în valoare colegii, Kamel a venit de multe ori cu finalizări individuale spectaculoase, care au surprins apărările adverse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele