adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

”Încercăm să-l determinăm să joace pentru România”. Andrei Coubiş, pe punctul să fie următorul tânăr jucător ce refuză naţionala

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20981019/1/coubis.jpg

Andrei Coubiş, fundaşul român în vârstă de 19 ani care poartă banderola echipei de tineret a celor de la AC Milan, e posibil să nu reprezinte naţionala României. Acesta preferâd să joace pentru Italia.

La puţin timp după ce Daniel Boloca (Frosinone) a fost convocat de Roberto Mancini la un trial şi a anunţat că nu va mai da curs convocărilor din partea României, Edward Iordănescu mai primeşte o veste proastă. Considerat un fundaş de viitor, care s-a impus deja drept căpitan al echipei Primavera a lui AC Milan, Andrei Coubiş, fundaş născut la Milano, va lua foarte probabil acelaşi drum.

Directorul tehnic al FRF a explicat situaţia tânărului jucător şi a punctat faptul că s-au făcut eforturi pentru ţine pe fundaş.

 ”E opţiunea lui Coubiş. Din ce am înţeles, nu e chiar pornită de la el, ci de la cel care îl reprezintă, un agent italian. Care probabil îl influenţează către o zonă de prezenţă în echipa U21 a Italiei, ceva în genul ăsta.

Probabil de aici declaraţiile lui. Noi am mai încercat să luăm legătura cu el prin telefon. A fost cam confuz… am şi mesajele, în sfârşit, nu are importanţă.

Trebuie să ţinem cont de un element foarte important. Românii născuţi şi crescuţi acolo nu ştiu cât mai trăiesc româneşte. Decizia îi aparţine. Probabil se gândeşte la ce e mai bine pentru el.

Noi, FRF, am făcut tot: l-am convocat, am ţinut legătura cu el şi încercăm să-l determinăm să joace pentru România”
, a declarat Stoichiţă, pentru cei de la Sport.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri