Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Incident grav la partida dintre Bari şi Sampdoria! Un baieţel de 8 ani a fost transportat la spital

Uncategorized Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21526999/1/bari.jpg

Un băieţel de opt ani a fost rănit superficial sâmbătă, de o petardă care a explodat în tribună, în timpul meciului dintre Bari şi Sampdoria Genoa (scor 0-1), disputat în cadrul etapei a 30-a din Serie B.

Copilul a fost transportat la spital, dar starea lui nu este gravă. Petarda a explodat în sectorul ocupat de suporterii Sampdoriei, în timpul primei reprize a partidei de pe stadionul San Nicola.

Băieţelul s-a ales cu mai multe vânătăi la picior în urma exploziei. El a fost dus mai întâi la unitatea medicală din incinta stadionului, fiind transportat apoi la spital, iar starea lui nu este considerată a fi gravă. Pentru a verifica în detaliu ce s-a întâmplat, poliţiştii vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere ale stadionului din Bari.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele