Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Însărcinată în cinci luni, atleta germană Gesa Krause, criticată după ce a alergat cinci kilometri la Trier

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 9 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20976079/1/kra.jpg

Însărcinată în cinci luni, Gesa Krause, dublă campioană europeană la 3.000 metri obstacole, a alergat cinci kilometri, la Trier, în 17 minute şi 31 de secunde, în urmă cu câteva zile, confruntându-se cu unele critici în Germania. Ea a răspuns detractorilor săi, afirmând că nu este bolnavă, ci doar însărcinată,

„Pentru mine, a fost ultima competiţie pentru următoarele câteva luni. Nu aş fi putut visa la un sfârşit de an mai bun. Mulţumesc Trier, a fost un răsfăţ şi o plăcere nesfârşită”, a scris sportiva pe Instagram.

Participarea Gesei Felicitas Krause la acest eveniment a fost criticată în social media, multe persoane întrebându-se dacă acest lucru nu este periculos.

Confruntată cu critici, sportiva a acordat un interviu pentru DW Sport, asigurând că nu se punea în pericol chiar dacă simte că organismul ei nu mai poate fi solicitat în acest fel după 22 de săptămâni de sarcină.

„Nu sunt bolnavă, sunt însărcinată. Nu mă aşteptam să pot alerga atât de repede în a 22-a săptămână de sarcină. Mă face mândră şi fericită. Alergarea pe distanţe mai lungi a devenit mai dificilă, mai ales pentru pelvis şi articulaţii, care deja încep să simtă greutatea abdomenului. Dar îmi place să alerg şi cred că există o modalitate de a le combina pe cele două", a spus ea.

Practicarea sportului este autorizată şi chiar recomandată de medicina de specialitate atunci când sarcina este considerată fără risc. Beneficiile pentru organism sunt numeroase. Prin urmare, în primele două trimestre, este foarte posibil să alergi, dar dincolo de asta se recomandă în general sporturi mai blânde, precum mersul pe jos sau înotul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele