Ultima oră
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”

Internaţionalul Andrei Buzle, de la Granollers la CSM Constanţa

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21542334/1/buzle.jpg

Handbalistul Andrei Buzle, component al naţionalei, va evolua din sezonul viitor la CSM Constanţa, unde se transferă de la Fraikin BM Granollers.

”Clubul nostru şi-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai valoroşi tineri handbalişti români, care îşi va încheia în vară contractul cu Fraikin BM Granollers. Internaţionalul în vârstă de 25 de ani a evoluat pentru România la Euro 2024 în toate cele trei meciuri din grupe şi a marcat 10 goluri pentru tricolori”, a anunţat CSM Constanţa.

Campion naţional de juniori cu Ştiinţa Bacău, interul stânga înalt de 1,98 metri a atras atenţia Barcelonei, din lotul căreia a făcut parte între 2017 şi 2019. Au urmat trei sezoane la Minaur Baia Mare, între 2019 şi 2022, cu o medalie de argint în Liga Naţională şi două prezenţe consecutive în EHF European Cup, competiţie în care a marcat 56 de goluri pentru maramureşeni.

În sezonul 2022/2023 a evoluat în Liga Asobal, la Angel Ximenez Avia P.G., iar în acest sezon joacă tot în prima ligă spaniolă, la Fraikin Granollers.

Andrei Buzle a fost adversarul CSM Constanţa chiar la debutul în această stagiune a European League, când Granollers a pierdut turul preliminar.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele