Ultima oră
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele

Intervenţie categorică după eşecul FCSB-ului de la Arad. Gigi Becali, criticat pentru că schimbă prea des antrenorii

FCSB Publicat pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21044429/1/gigi-becali-2023.jpg

FCSB a pierdut partida cu UTA, de la Arad, cu scorul de 1-3, într-un mod surprinzător ţinând cont de modul în care a evoluat echipa în etapele precedente de SuperLiga României.

Astfel, FCSB a ratat şansa să menţină parcursul bun de până acum, să arate că în acest sezon se poate bate pentru titlu în sfârşit. Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au comentat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, cele întâmplate la Arad.

Răducioiu este în continuare surprins de faptul că antrenorii se succes atât de repede la FCSB, făcând referire la demisia lui Leo Strizu de săptămâna trecută, dar şi că acum o parte bună din atribuţii a fost îndeplinită de Lucian Filip, fost mijlocaş la FCSB, retras din activitate.

Acum a fost un nou antrenor la echipă, iar acest lucru poate avea repercusiuni asupra băieţilor. Adică... nu ştiu ce să mai spun. E influenţa patronului, dar este o situaţie absurdă. La două luni schimbi antrenorul, mă amuză şi întristează situaţia asta în acelaşi timp”, a spus Florin Răducioiu, iar Viorel Moldovan a precizat următoarele:

Problema antrenorului a fost reflectată în totalitate în această seară, în evoluţia FCSB-ului de la Arad. A dat peste o echipă care şi-a dorit mai mult victoria. Nu ştiu dacă i-a pus cineva în gardă pe jucători că vor avea în faţă un adversar disperat după puncte.

A fost un joc haotic, fără cap, fără agresivitate pozitivă pentru FCSB, un joc care m-a surprins. Nu mă aşteptam să arate aşa FCSB”.

FCSB, de nerecunoscut cu UTA

UTA a învins pe teren propriu, scor 3-1, FCSB, într-un meci din etapa a 29-a a SuperLigii, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

La Arad, gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Tamm, în minutul 14. Florinel Coman a egalat repede, în minutul 18, însă arădenii au marcat de două ori în repriza secundă, prin Postolachi (min. 64) şi Ubbink (min. 78).

Fără antrenor pe bancă, FCSB a pierdut meciul şi a rămas cu 54 de puncte, pe locul 3, iar UTA e pe locul 14, cu 29 de puncte.

  • UTA: Kucher - Batha, Erico, Benga (cpt.), Abeid - Ubbink, Cascini, Roger - R. Pop, Milosevic, Otele
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Miculescu, Fl. Coman, Oct. Popescu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele