Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Invitaţi surpriză şi preţ unic de intrare la Muzeul Fotbalului

Special Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21590180/1/muzeu.jpg

Muzeul Fotbalului, dedicat fotbalului din Europa Centrală şi de Est, participă pentru al doilea an consecutiv la Noaptea Muzeelor, ediţia 20. Intrarea va avea preţ unic în noaptea de 18 spre 19 mai - 20 de lei pentru copii şi adulţi.

Vizitatori sunt aşteptaţi si anul acesta cu o experienţă unică în Centrul Vechi al Bucureştiului.

3.000 de vizitatori de Noaptea Muzeelor la Muzeul Fotbalului

Anul trecut, în doar şase ore de program special dedicat primei participări la Noaptea Muzeelor, peste 3000 de oameni, adulţi, tineri copii şi vârstnici au trecut pragul Muzeului Fotbalului. Atracţiile principale au fost mănuşile cu care Helmuth Duckadam a apărat în finala Cupei Campionilor din 1986 câştigată de Steaua în faţa Barcelonei şi, fireşte, şansa de a se fotografia cu marele portar, care a fost gazda evenimentului.

Ce se vede la Muzeul Fotbalului la Noaptea Muzeelor anul acesta

Repere din istoria fotbalului, proiecţii care îţi fac pielea de găină, tricouri purtate de marii fotbalişti marcate de dorinţa victoriei, baloane prăfuite de pământul deceniilor trecute, fanioane ale celor mai îndârjiţi fani, obiecte de colecţie unicat, într-un cuvânt, o altă lume în care poţi pătrunde pentru câteva momente într-una dintre cele mai animate nopţi din an.

Amenajat pe cinci etaje, într-o clădire istorică din Centrul Vechi al Bucureştiului, Muzeul Fotbalului găzduieşte obiecte de colecţie unice în Europa Centrală şi de Est, de la tricouri şi obiecte personale ale lui Hagi, Popescu, Maradona sau Ronaldo, până la evoluţia mingii de fotbal din 1930 până în prezent.

În plus, vizitatorii se vor putea bucura de Experience Room, unde vor viziona proiecţii ale momentelor-cheie din fotbal, Interactive Room, unde pot intra în pielea comentatorilor sportivi sau pot da interviuri la masa presei şi Practice Room, unde îşi vor putea exersa abilităţile de fotbalişti.

Invitaţi-surpriză din lumea fotbalului la Noaptea Muzeelor

Personalităţi din lumea fotbalului vor fi în vizită la Muzeul Fotbalului iar vzitatorii se vor putea bucura de autografe şi selfie-uri alături de unele dintre numele marcante din fotbalul românesc.

Program şi bilete
18 mai, ora 15:00 - prima oră de vizitare
19 mai, ora 2:00 - ultima oră de intrare
Preţ unic - 20 ron copil sau adult

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul https://footballmuseum.ro/ sau direct de la recepţie.

Vizitatorii sunt aşteptaţi în 18 mai, începând cu ora 15.00 la Muzeul Fotbalului, pe strada Gabroveni 24 din Centrul Vechi al Bucureştiului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele