Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Ionel Ganea îi face praf pe fanii lui Dinamo: ”Nişte boschetari!”

Dinamo Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20402765/1/concordia-chiajna-asa-targu-mures-play-out-liga-1-orange-5-05-2017.jpg

Suporterii lui Dinamo sunt atacaţi dur în ultima perioadă, pentru faptul că se implică prea mult în club, gestionând, se pare, şi anumite aspecte legate de lucruri importante, care normal nu sunt în atribuţiile lor. Ionel Ganea a avut o reacţie extrem de dură la adresa celor care sunt consideraţi conducătorii proiectului DDB.

Cu suporterii ăia trei, boschetarii ăia trei: Elias, Tararache şi Anghel. Ăia nu au ce să caute acolo să conducă. Să facă galerie şi atât. Le-aş dau eu nişte pumni în gură să se trezească la realitate!

Ăia au dus Dinamo unde e acuma. Ăia trei! Şi Anghel, creier prăjit de bibilică! Bagabonţii ăia trei trebuie să dispară de acolo! Şi nu ştiu dacă Iuliu Mureşan era aşa potrivit pentru Dinamo.

E foarte dureros ce se întâmplă la Dinamo. Aşa ceva nu s-a întâmplat în istoria lui Dinamo să fie condusă cu 4-0 la pauză şi să piardă cu 6-0. E un haos total acolo. Tot cu minciuni, tot cu păcăleli şi vrăjeli. Că aducem, că facem şi dregem, vrem rezultate şi din păcate nu e chiar aşa.

 Mă abţin să zic ceva de transferuri. După ce pierzi cu Steaua 6-0…. Dinamo nu mai sperie pe nimeni. În atac sunt probleme mari. Torje nu e o soluţie în atac. A jucat toată viaţa lui în bandă. Cum să joci cu el vârf?

E Ţîră. Să joace el, să tragă tare, să muncească suplimentar. A ajuns şi la Dinamo! Nu poţi să păcăleşti tot timpul. Să se pună pe picioare. Are calităţi, jucător bun, dar nu ajunge. Trebuie şi muncă. Să aducă atacanţi centrali”, a declarat Ganea potrivit Fanatik.

Salvează Rednic Dinamo?

Mircea Rednic pare că este cu un picior la Dinamo, iar Adrian Porumboiu, fostul patron al echipei FC Vaslui, a declarat că mutarea ar fi una extrem de bună pentru club, mai ales ţinând cont de situaţie. Omul de afaceri este convins că Dinamo va avea de câştigat, în sensul că se va salva destul de uşor de la retrogradare.

Porumboiu crede că Rednic va avea succes şi prin prisma faptului că are ochi la jucători şi poate aduce fotbalişti buni, care să pună la punct ceea ce el îşi doreşte.

De Rednic poţi spune orice, dar nu că nu e antrenor foarte bun, priceput. Lui Rednic nu-i găseşti hibe în ceea ce priveşte calitatea profesională de antrenor. E priceput, dar trebuie să ai şi noroc ca antrenor. Dacă se duce acolo, e de respectat, că se duce la greu, într-o zonă fără frişcă, produse proaspete, nici zer n-a mai rămas la Dinamo.

Se duce într-o zonă mai mult decât crepusculară, în cel mai negativ sens posibil. E de apreciat. Rednic este un nume şi un antrenor foarte bun. Pentru rezultate trebuie să ai şi noroc, lui i-a lipsit. Depinde şi de lot, de forma jucătorilor, sunt multe...”, a declarat Porumboiu, conform gsp.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele