Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Ionel Ganea, reacţie fermă în cazul Cristi Săpunaru. Reacţia fostului atacant al naţionalei

Rapid Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20868086/1/incidente-sapunaru.png

Cazul scandalului de la Târgu Jiu, în urma meciului din SuperLiga României dintre FC U Craiova şi Rapid, rămâne unul discutat la zile bune de la moment în sine. Ionel Ganea, fostul atacant al naţionalei României, care a avut şi el multe ieşiri necontrolate de-a lungul carierei, a vorbit despre incidentele care l-au avut în centrul atenţiei pe Cristi Săpunaru, căpitanul formaţiei din Giuleşti.

Ganea are un sfat pentru Cristi Săpunaru, anume că fundaşul trebuie să încerce să se controleze şi să nu mai aibă astfel de reacţii, pentru că sigur va fi suspendat şi Rapid nu va mai fi ajutată de el. Ganea nu ştie câte etape ar putea absenta jucătorul după judecarea cazului.

Săpunaru e jucător şi căpitan. Ar trebui să îşi vadă de treaba lui din teren. Nu pot să zic eu dacă va fi suspendat sau nu, pentru că nu ştiu exact ce s-a întâmplat acolo. M-aş bucura pentru Adrian Mititelu după câte a pătimit şi câţi bani a pierdut să intre în play-off”, a spus Ionel Ganea pentru Fanatik.

Au fost incidente grave după meciul dintre FC U Craiova şi Rapid, de la Târgu Jiu, terminat cu victoria oltenilor, scor 1-0. La vestiare a început tot scandalul, fără a fi cunoscut motivul nici până acum. Au fost îmbrânceli şi înjurături din partea ambelor tabere, din partea jucătorilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele