adplus-dvertising
Ultima oră
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"
Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă
Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial
CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate şi clasamentele celor opt grupe CM 2022 | Totul despre turneul final din Qatar! Program complet, rezultate şi clasamentele celor opt grupe

Ionel Ganea se dezlănţuie: "Toţi papagalii vin la echipa naţională. Iordănescu e cel mai slab antrenor pe care l-am avut!"

Echipa nationala Publicat pe 26 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870232/1/gane.jpg


Ionel Ganea nu-l menajează deloc pe Edward Iordănescu şi lansează un atac frontal la adresa selecţionerului în ziua meciului România - Bosnia.
 
La finalul unei campanii dezastruoase în Nations League, cu o singură victorie în cinci meciuri, Edward Iordănescu mai are ca obiectiv doar evitarea retrogradării în Liga C, iar criticile la adresa sa sunt din ce în ce mai multe. Ultimul care se înscrie pe lista contestatarilor fiului lui Anghel Iordănescu e Ionel Ganea, fostul atacant considerându-l pe Edi cel mai slab selecţioner din câţi a avut România:
 
"Când ai filosofi la echipă nu-ţi mai trebuie lideri. Liderii se nasc. Doamne ajută să câştigăm cu Bosnia, m-aş bucura, pentru că e vorba de echipa naţională, nu e vorba de Edi Iordănescu. E cel mai slab antrenor pe care l-a avut vreodată naţionala. Nu trebuie să se supere, dar acum ajung la echipa naţională toţi papagalii, dacă ai un pic de spate te pune selecţioner.
 
Nu mai contează dacă ai antrenat, dacă ai fost pe la echipa naţională. Hai să fim serioşi, ce-l recomanda pe el la echipa naţională. Eu în locul lui plecam singur, nu mai aşteptam să fiu demis.
 
Domnul Stoichiţă trebuie să se apere cumva când spune că e mulţumit de rezultate. El a fost acolo când a fost numit antrenorul. Şi minciuna e vorbă, el vede totul bine. El nu vede că şi la loturile de tineret suntem ciuca bătăilor. Două egaluri şi şase înfrângeri în ultimele meciuri", e mesajul apăsat transmis de Ganea, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri