Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Ionuţ Nedelcearu, curtat de Universitatea Craiova şi de alte două echipe din Italia

CS Universitatea Craiova Publicat de Emanoil Ursache pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20758874/1/romania-islanda-preliminariile-cm-2022-11-11-2021-2.jpg

Ionuţ Nedelcearu (26 de ani) ar putea fi protagonistul unei reveniri de senzaţie în Liga 1, după ce la finalul stagiunii trecute echipa sa, Crotone, a retrogradat în Serie C de pe penultimul loc al eşalonului secund al fotbalului italienesc.

Dorit recent şi de FCSB, fundaşul naţionalei României crescut de Dinamo a strânit interesul şi din partea Universităţii Craiova, formaţia patronată de Mihai Rotaru, conform informaţiilor publicate de site-ul PlaySport.ro.

La fel ca în cazul ”roş-albaştrilor”, Nedelcearu este interesat mai degrabă să îşi continue cariera în afara graniţelor României. Mai ales că, potrivit sursei citate, stoperul este dorit şi de către Pisa (formaţie din Serie B) şi de către nou-promovata în Serie A, Cremonese.

În cursul săptămânii viitoare, Ionuţ Nedelcearu, care a înscris 2 goluri în 34 de prezenţe în Serie B, sezonul trecut, îşi va decide viitorul. Un milion de euro este cota sa, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt