adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Ionuţ Negoiţă a anunţat că vrea să revină la Dinamo. ”Sigur, în proporţie de 90 la sută voi fi”

Dinamo Publicat de Ovidiu Neacşu pe 13 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20739020/1/neg.jpg

Fostul finanţator de la Dinamo, Ionuţ Negoiţă anunţă că vrea să devină sponsor la clubul din ”Ştefan cel Mare”.

Dinamo a retrogradat în Liga 2, pentru prima oară în istoria clubului, după ce a pierdut barajul cu ”U” Cluj, 2-0 în tur şi 1-1 în retur, scor 3-1 la general. ”Câinii” vor evolua în liga secundă pentru prima oară de la înfiinţarea clubului în 1948. 

Echipa ar putea intra în faliment din cauza datoriilor, iar construirea unui nou stadion ar fi singura variantă care le-ar putea aduce sponsori şi o eventuală revenire în Casa Liga 1. Ionuţ Negoiţă îşi doreşte să o ajute pe Dinamo şi să revină la club, dar în calitate de sponsor.

”Sincer, nu, nu mi-am dorit să mă regrete cineva sau să mă laude. Mi-aş fi dorit ca Dinamo să fie sus, nu e totul pierdut. La Rapid s-au găsit oameni care să investească, aşa că se poate rezolva şi la Dinamo. E nevoie de stadion, nou, cât mai repede posibil, nu dărăpănătura asta.

Dinamo se va reinventa. Prin suporteri, în orice variantă, ei vor susţine clubul. Şi prin stadion. Dacă se va face la un moment dat. Din liga a patra sau a doua, Dinamo tot va supravieţui.

Pe noul stadion o să vin sigur. Sigur, ca sponsor, în proporţie de 90 la sută voi fi. Dar nu mai mult ca sponsor! Era mai bine dacă aş fi rămas de la bun început doar atât”, a declarat Ionuţ Negoiţă, pentru GSP.ro.

Fostul finanţator al ”câinilor” a fost întrebat dacă ar mai fi şanse să revină la Dinamo ca investitor, iar răspunsul lui a fost unul categoric.

 ”Pentru nicio sumă! Nu merită stresul, nu merită timpul pierdut, lipsa de recunoaştere a oamenilor, nu merită să stau în mocirlă.”, a răspuns Ionuţ Negoiţă.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele