Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Iordănescu a pierdut un titular de la Helsinki. Marius Marin, suspendat pentru meciul cu Bosnia

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868577/1/mm.jpg


România va atac ultimul meci din Liga Naţiunilor, cu Bosnia (26 septembrie, pe Giuleşti) fără unul dintre titularii de la Helsinki. Marius Marin (24 de ani) a fost avertizat cu cartonaş galben în repriza a doua a partidei contra Finlandei şi va fi suspendat contra ex-iugoslavilor.
 
Piesă de bază în aventura lui Edward Iordănescu în Nations League, mijlocaşul central de la Pisa a jucat din primul minut şi la Helsinki, iar la mijlocul părţii a doua a făcut ceea ce face un mijlocaş închizător când echipa sa e în pericol: a oprit un contraatac purtat de Mikael Soisalo, iar arbitrul spaniol Carlos del Cerro Grande i-a arătat cartonaşul galben. O decizie clară, evidentă din partea centralului, care-l lasă pe fiul lui Anghel Iordănescu pentru prima opţiune pentru postul din faţa apărării înanintea meciului cu Bosnia.
 
Astfel, selecţionerul se va baza, cel mai probabil, pe Tudor Băluţă în faţa apărării în meciul din Giuleşti, mijlocaşul Farului traversând o formă foarte bună de la revenirea sub comanda lui Hagi. Alte opţiuni ar mai fi Răzvan Marin sau Nicolae Păun.
 
Nicuşor Bancu, Cristi Manea, Răzvan Marin şi George Puşcaş sunt ceilalţi patru tricolori aflaţi la un cartonaş galben de suspendare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri