Ultima oră
Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab Cristiano Ronaldo, suspendat după gestul obscen din partida cu Al Shabab
VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off VIDEO | Petrolul - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 18:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. ”Lupii Galbeni” trag tare să ajungă în play-off
VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro

VIDEO | FC Voluntari - FCSB, joi, de la 21:00, în direct, pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro
VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off VIDEO | Botoşani - Sepsi, astăzi, de la 16:15, în direct la Prima Sport 2! Covăsnenii forţează intrarea în play-off
Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”

Dan Şucu a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toţi fanii din Giuleşti chiar la miezul nopţii: ”Cererea de bilete este prea mare pentru meciul cu FCSB!”
VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa” VIDEO | Cristiano Bergodi, decizie surprinzătoare cu privire la Alexandru Albu şi Andrei Borza. ”Am hotărât aşa”

Italianul Abdelwahed, suspendat patru ani şi deposedat de argintul european

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 14 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21423914/1/abdel.jpg

Atletul italian Ahmed Abdelwahed a fost suspendat patru ani şi deposedat de medalia de argint de la Campionatele Europene din 2022 pentru încălcarea regulilor antidoping, a anunţat joi Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit Reuters.

Abdelwahed a câştigat medalia de argint la Campionatele Europene de la Munchen, în august anul trecut, dar proba de urină pe care a furnizat-o a relevat prezenţa meldoniumului - o substanţă de pe lista de substanţe interzise de Agenţia Mondială Anti-Doping.

Sportivul de 27 de ani a fost suspendat provizoriu în septembrie anul trecut şi, deşi a declarat că nu a folosit niciodată meldonium în mod intenţionat, AIU a dictat interdicţia după ce proba B a confirmat, de asemenea, prezenţa substanţei.

"Toate rezultatele sportivului obţinute la Campionatele Europene din 2022 şi de la 19 august 2022 (vor fi) anulate... cu toate consecinţele care rezultă, inclusiv pierderea oricăror titluri, premii, medalii, puncte şi bani de premii şi apariţii", a precizat AIU în decizia sa.

AIU a adăugat că Abdelwahed poate face apel la decizie la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în termen de 30 de zile.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele