Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Jack Grealish se apără: "Am vrut să execut un penalty!"

EURO 2020 Publicat pe 12 iul 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20289471/1/jg.jpg


Jucătorul echipei Aston Villa, Jack Grealish, a afirmat, într-un mesaj postat pe Twitter, că a dorit să execute la loviturile de departajare pentru Anglia, la finala Euro-2020, dar a respectat decizia antrenorului Gareth Southgate.
  
"Am spus că vreau să execut. Antrenorul a luat atâtea decizii bune la acest turneu şi tot el a decis şi duminică. Dar nu îmi doresc ca oamenii să spună că nu am vrut să execut, când eu am spus că vreau...", a scris Grealish pe Twitter.
 
Reacţia lui Grealish vine după ce Roy Keane a afirmat că Raheem Sterling şi Jack Grealish nu ar fi trebuit să-l lase pe tânărul Bukayo Saka să execute la loviturile de departajare.
mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele